6 Οκτ 2008

Το τρίο κι οι Χ Ψ Ζ (06)

Ο Γιώργος είναι σε μια σχέση εδώ και χρόνια. Δεν έχει σημασία πόσα. Κάποιοι θα έλεγαν λίγα. Κάποιοι αρκετά. Κάποιοι πολλά. Σημασία έχει ότι στο Γιώργο φαίνονται αιώνες. Την αγαπάει τη Χ. Αλήθεια. Χωρίς μαλακίες. Αλλά θέλει να χωρίσει. Τουλάχιστον έτσι νομίζει. Δεν αντέχει άλλο. Αυτή η σχέση τον πνίγει. Δεν ξέρει πότε ακριβώς άρχισε να αισθάνεται έτσι. Πάει καιρός. Το μόνο που ξέρει είναι ότι δεν έχει νόημα πλέον. Παρόλα αυτά φοβάται. Στενοχωριέται. Δε θέλει να την πληγώσει. Όχι επειδή τη λυπάται. Αν τη λυπόταν θα είχε φύγει εδώ και καιρό. Στενοχωριέται γιατί την αγαπάει. Κι αυτή τον αγαπάει. Τον λατρεύει. Είναι προσκολλημένη πάνω του. Ζει και αναπνέει γι’ αυτόν. Κάπου εκεί τον έχασε. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ξέρει ότι μαζί της δε μπορεί να έχει αυτό που θέλει. Αυτή του τα δίνει όλα. Αυτός όμως δεν ξέρει τι θέλει. Είναι σε δίλλημα. Δεν είναι καλά. Κωλοκατάσταση.

Ο Πέτρος σε λίγο καιρό κλείνει δύο χρόνια με την Ψ. Έχουν μια ισορροπημένα ανισόρροπη σχέση. Σοβαρά. Αυτοί οι δύο καταφέρνουν να μη συγχρονίζονται, με μαθηματική ακρίβεια. Στην αρχή γούσταρε τρελά η Ψ. Αυτή του τα έριξε. Γυναίκα που παίρνει αυτό που θέλει. Όχι μαλακίες. Ο Πέτρος ανταποκρίθηκε γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο εκείνο τον καιρό. Η Ψ τσίτα γκάζι. Ο Πέτρος στο ρελαντί. Κάποια στιγμή άρχισε να γκαζώνει αυτός και η Ψ να πατάει φρένο. Εκεί που συναντήθηκαν πέρασαν τους δύο καλύτερους μήνες της σχέσης τους. Η διαδικασία όμως συνεχίστηκε. Ο Πέτρος γκάζι. Η Ψ φρένο. Ο Πέτρος έτοιμος για μετωπική στον τοίχο. Η Ψ έτοιμη να σβήσει τη μηχανή. Ούτε καν για ρελαντί και βλέπουμε. Δεν είναι χαζός. Καταλαβαίνει τι παίζει κι αναρωτιέται αν είναι πλέον αργά. Δεν ξέρει όμως τι να κάνει. Δεν είναι καλά. Κωλοκατάσταση.

Ο Σάκης ήταν με τη Ζ σχεδόν ένα χρόνο. Μεγάλη ιστορία η Ζ. Το παρελθόν τους έδινε υλικό για τρία άρλεκιν τουλάχιστον. Χαθήκαν. Αλλά ξαναβρεθήκαν μετά από καιρό. Και σημασία έχει ο τελευταίος χρόνος. Το πήραν από την αρχή. Κι όπως κάθε αρχή, όλα ήταν καλά. Στην αρχή. Μετά ρουτίνιασαν. Και λίγο πιο μετά χώρισαν. Μαλακίες. Δε χώρισαν. Η Ζ χώρισε το Σάκη. Αυτός δεν ήθελε. Να χωρίσουν. Κι αυτή δεν ήθελε. Το Σάκη. Η μοναδική κοπέλα που πραγματικά αγάπησε τον άφησε. Αυτός τη διεκδίκησε. Όσο μπορούσε. Δεν κατάφερε τίποτα. Έχουν κόψει κάθε επαφή. Τον πλήγωσε κι ακόμη είναι πληγωμένος. Παρόλο που έχουν περάσει κάποιοι μήνες. Είναι η πρώτη φορά που αισθάνεται έτσι. Δεν του έχει ξανασυμβεί. Δεν ξέρει πως να το αντιμετωπίσει. Δεν είναι καλά. Κωλοκατάσταση.

Οι τρεις φίλοι μόλις τελείωσαν το ταβλάκι τους. Τα κλασσικά. Γιώργος, Πέτρος τα πούλια. Σάκης τα ζάρια. Το παιχνίδι έληξε με πανηγυρική νίκη του Γιώργου.
«Τι ήταν αυτό το σημερινό ρε φίλε; Γιατί τόσο χάλια; Κατάλαβες τι έγινε;» παίζει με το πτώμα του αντιπάλου του ο Γιώργος.
Ο Πέτρος προσπαθεί να σηκωθεί από τις στάχτες του. «Ε βέβαια. Αφού είχα τον παπάρα να φέρνει τις πεντάρες και τις εξάρες σε σένα κι εγώ να προσπαθώ να βολευτώ με άσσο δύο και στις καλές ζαριές με τρία δύο.»
«Παρακαλώ να μην κατηγορείτε τα ζάρια. Οι μεγάλοι παίχτες βολεύονται με όλα» υπερασπίζει τη θέση του ο Σάκης.
«Καλά σου λέει ρε άχρηστε. Άσε τα ζάρια. Αφού ταξίδευες την ώρα που παίζαμε» δίνει τα αίτια της ήττας ο νικητής και κοιτάει με νόημα προς το Σάκη.

Αυτός πιάνει το υπονοούμενο κι επεμβαίνει. «Αλήθεια ρε φιλαράκι. Τι γίνεται με την Ψ; Τα ίδια;»
Ο Πέτρος δεν έχει όρεξη να μιλήσει. Παραμένει σκυφτός να χαζεύει το τσιγάρο που καίγεται στο χέρι του.
Ο Γιώργος επιμένει. «Πες ρε μαλάκα. Τι παίζει;»
«Γαμήστε το. Άλλη φορά» απαντάει ο σκυφτός. Είπαμε. Δεν έχει όρεξη να μιλήσει.
Έχει όμως όρεξη να ρωτήσει. Και το κάνει. «Εσύ Γιωργάκη; Πως πάει με τη Χ;»
«Άσε τη Χ προς το παρόν. Το θέμα είναι πως πάει με το μυαλό του» εστιάζει στην ουσία ο Σάκης.
«Γαμήστε το και το δικό μου. Άλλη φορά» δίνει τελεσίδικη απάντηση ο Γιώργος χωρίς να αφήνει περιθώρια γι’ άλλες ερωτήσεις.
Κάποιος έμεινε. Πρώτος το αντιλαμβάνεται ο Πέτρος. «Εσύ φιλαράκι» απευθυνόμενος στο Σάκη «πως είσαι;»
«Ναι ρε αγορίνα, πες κάτι. Μας έχεις αγχώσει λίγο τον τελευταίο καιρό» λέει κι ο άλλος με πραγματική και γνήσια ανησυχία για το φίλο του.
«Εγώ μια χαρά τα γάμησα τα δικά σας. Σειρά σας τώρα να γαμήσετε και το δικό μου. Άλλη φορά» και κλείνει οριστικά και τελεσίδικα τις ερωταπαντήσεις για τις γυναίκες.

Δε ξαναμίλησαν. Είχε περάσει η ώρα. Σε λίγο θα βράδιαζε. Πρώτος έφυγε ο Γιώργος. Γύρισε στο σπίτι του. Εκεί τον περίμενε η Χ με έτοιμο φαγητό. Χάζεψαν τηλεόραση και η Χ ξάπλωσε νωρίς γιατί ήταν κουρασμένη. Αυτός έμεινε μόνος του στο σαλόνι να σκέφτεται. Παίρνει το κινητό και στέλνει ένα μήνυμα. Σε κάποιον. Σε λίγα λεπτά λαμβάνει μήνυμα. Όχι από τον κάποιο. Από άλλον. Ο Πέτρος επιστρέφει σπίτι του. Παίρνει τηλέφωνο την Ψ να της πει να βρεθούνε. Αυτή δε μπορεί γιατί έχει κανονίσει. Τον πειράζει και δεν τον πειράζει. Τον πειράζει γιατί ήθελε να τη δει. Δεν τον πειράζει γιατί είναι ευκαιρία να σκεφτεί κάποια πράγματα. Περνάει ώρα. Χτυπάει το κινητό του. Μήνυμα. Το διαβάζει. Στέλνει κι αυτός μήνυμα. Όχι στο ίδιο άτομο. Ο Σάκης άργησε να γυρίσει σπίτι του. Δεν έκανε κάτι συγκεκριμένο. Απλά περπατούσε. Μόνος του. Παρέα με τις σκέψεις του. Για τη Ζ. Για ποια άλλη; Φτάνει σπίτι του. Βγαίνει στη μικροσκοπική βεράντα του για ένα τελευταίο τσιγάρο. Δόνηση. Μήνυμα. Από τον ένα. Στέλνει κι αυτός. Στον άλλο.

Μήνυμα Γιώργου προς Πέτρο.
Φιλαράκι κάνε κάτι. Μην το αφήνεις έτσι. Θα φθαρεί και θα φύγει. Αν τη θέλεις διεκδίκησέ τη. Προσπάθησε να αναβιώσεις αυτό που είχατε. Και να μην τα καταφέρεις θα ξέρεις ότι προσπάθησες. Ό,τι και να γίνει, μη ξεχνάς. Εδώ είμαστε εμείς. Ακριβώς δίπλα σου..

Μήνυμα Πέτρου προς Σάκη.
Φιλαράκι μας έχεις τρελάνει. Μας έχεις αγχώσει. Δεν είσαι ο εαυτός σου. Δε στα λέω για να σε βαρύνω. Στα λέω γιατί ξέρουμε τι περνάς. Καταλαβαίνουμε. Και θα το περάσεις κι αυτό όπως όλα τα άλλα. Χρόνο και υπομονή θέλει. Εμάς γράψε μας κανονικά. Όπως και να ’χει όμως, μη ξεχνάς. Εδώ είμαστε εμείς. Ακριβώς δίπλα σου..

Μήνυμα Σάκη προς Γιώργο.
Φιλαράκι άφησέ τη να φύγει. Δεν έχει νόημα. Θα πληγωθείς πολύ. Κι αυτή θα πληγωθεί ακόμη περισσότερο. Αλλά στο τέλος θα είναι καλύτερα και για τους δύο. Δεν ξέρω. Μπορεί να λέω και μαλακίες. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Ό,τι και ν’ αποφασίσεις, μη ξεχνάς. Εδώ είμαστε εμείς. Ακριβώς δίπλα σου..

Κι έτσι έκλεισε ο κύκλος. Και πέσανε για ύπνο. Λίγο καλύτερα και λίγο χειρότερα απ’ ότι ήταν πριν. Αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα. Κι ας μην ξεχνάμε. Εκεί είναι αυτοί. Ο ένας δίπλα στον άλλο.

Λίγο τυχεροί. Ένα φιλί άτυχοι. Μια αγκαλιά μαλάκες. Αλλά ωραία τυπάκια!

30 σχόλια:

Unknown είπε...

Νομίζω ότι τους λες, πολύ τυχερούς. Ας είναι καλά.

Και για να μην είναι τόσο μελό, ας πω και δυο μπαρούφες.


1. Αν ο Γιώργος πνίγεται, ας το αφήσει. Αγάπη κι ανικανοποίηση, πολύ κακός συνδυασμός. Θα καταλάβει. Ελπίζω.
2. Αν ο Πέτρος καίγεται, ας το διεκδικήσει. Διακριτικά κι επίμονα.
3. Κι ο Σάκης.. Καλύτερα να σταματήσει να πρωταγωνιστεί σε άρλεκιν. Μια κι έξω.

SDRyche είπε...

@vicky
Όχι και μπαρούφες. Εγώ σαν συμβουλές τις βλέπω. ;)
Σε κάποια επόμενη ιστορία τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ο Γιώ...

Όχι δε θα παρασυρθώ. Θα τα διαβάσετε όλα όταν έρθει η σειρά τους!

Την καλησπέρα μου.

αφηγήτρια είπε...

...ωραίο, όπως και τα προηγούμενα, ακόμη πιο ωραίο γιατί όσο περισσότερα γράφεις, τόσο καλύτερα προβάλλουν οι χαρακτήρες... για μια στιγμή νόμισα ότι άκουγα τα ζάρια να χτυπάνε κάπου στο δωμάτιο...

(πολύ τυχερός, ένα μπλογκ φίλος, μια αγκαλιά σχόλια...ωραίο τυπάκι)

Σταλαγματιά είπε...

Τελικά είναι πιο εύκολο να δεις τα πράγματα όταν δεν τα ζεις.
Οι συμβουλές τους ήταν τα λόγια που χρειάζονταν να ακούσουν.
Οι φίλοι είναι πάντα εκεί να βλέπουν αυτά που εμείς δεν μπορούμε να δούμε, ίσως γιατί πονάει η αλήθεια και θέλουμε μια ώθηση.

Τον Σάκη μου όμως δεν θέλω να τον πληγώνουν, :)))
είδες αποκτήσαμε και δικαιώματα πλέον και βάζουμε το κτητικό "μου".
Είναι η συμπάθεια μου και να τον προσέχεις.

brainwaves είπε...

Ααα... να σου πω κάτι; Έχουν αρχίσει να με συγκινούν αυτά τα τυπάκια με τις ιστορίες τους...

Και αληθινές και όμορφα δοσμένες.

Ωραίο και το αποψινό επεισόδιο...

Σε αντίθεση με την πολυκατοικία και το L.A.P.D. που έχασα το χρόνο μου να τα δω και με απογοήτευσαν.
:-)

Ανώνυμος είπε...

υπεροχα τυπακια!

SDRyche είπε...

@αφηγήτρια
Αρχικά καλώς ήλθες.
Χαίρομαι που μπήκες στον κοπο να διαβάσεις και τα προηγούμενα για μια καλύτερη γνωριμία με το τρίο.
Μήπως το ζάρι από τη δεύτερη ιστορία προσγειώθηκε σπίτι σου; ;)
Σ' ευχαριστώ πολύ και ειδικά για τα εντός παρενθέσεων.

@anastasia
Έτσι γίνεται. Οι εξωτερικοί παρατηρητές έχουν καλύτερη οπτική γωνία.
Θα μεταφέρω τη συμπάθεια στο Σάκη αλλά να ξέρεις ότι αν με ρωτήσουν οι άλλοι δύο θα τους πω ότι κι αυτούς τους συμπονάς. Είναι δύσκολοι οι καιροί. Μη πέσουν κι άλλο.
Κι όσο και να τον προσέχω εγώ, αυτός στο τέλος του κεφαλιού του θα κάνει.

@brainwaves
Να 'σαι καλά γιατρέ μου. Και που να δεις και πιο μετά. Θα έρθουν κι άλλα.
Το L.A.P.D. λίγο που πρόλαβα μου φάνηκε συμπαθητική χαζομαρίτσα. Η μόνη σειρά που έβλεπα πέρισυ πάντως ("Μαύρα μεσάνυχτα") ξεκίνησε καλά.
Καλημέρα.

SDRyche είπε...

@fei
Σ' ευχαριστώ και καλώς ήλθες.
Θα τα πούμε σύντομα.
Καλό βράδυ.

HaLiaS είπε...

μια αγκαλιά σε όλους να στείλεις.
να τους πάρεις και να ανεβείτε για ρετσίνα.
θα έχουμε να πούμε πολλά.
οίνος εφραίνει καρδία... ανοίγει στόματα... απελευθερώνει ψυχές.
(πάντα με μέτρο."απολαύστε υπέυθυνα")

brain, δηλαδή να νοιώθω τυχερός που δεν είδα καθόλου tv απόψε.
πάλι καλά, αποζημιώθηκα από τα blogoΤυπάκια.

SDRyche είπε...

@halias
Βλέπω το ξενύχτι συνεχίζεται κανονικά και με το νόμο.
Θα το εκλάβω ως επίσημη πρόσκληση! ;) Ή που θα πίνουμε και δε θα μιλάμε ή που θα μιλάμε και δε θα πίνουμε ή που θα τα κάνουμε και τα δύο και τότε άντε να βγει η άκρη. :p
Σ' ευχαριστώ πολύ.
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια.

Spy είπε...

Έτσι που πάμε, κοντεύουν να γίνουν και δικοί μου κολλητοί.

One Happy Dot είπε...

Κοίτα να δείς που θα ταυτιστούμε σε λίγο μαζί τους...ή μαζί σου? ;)

Feli είπε...

τι καλοι που ειναι...μαζι μπορουν να περασουν καθε εμποδιο..ελπιζω να παραμεινουν ετσι!

SDRyche είπε...

@spy
Τώρα με μπερδέψατε. Τι εννοείτε "έτσι που πάμε";
Αν κατάλαβα καλά, εσείς με λίγη προσοχή στην ακοή κι ένα περιποιημένο τοστάκι, θα τη βγαλετε καθαρή.

@one happy dot
Μαζί τους.. Μαζί μου.. Μία η άλλη.
Ή μήπως όχι;
Πάει, μπερδεύτηκα μόνος μου.
Φιλιά!

@feli
Έτσι θα παραμείνουν. Ξέρουν αυτοί τι κάνουν. Μόνο που..
Μπα, προτρέχω πάλι. ;)
Την καλησπέρα μου.

brainwaves είπε...

@halias

Σαφώς να αισθάνεσαι τυχερός.

Τα ωραία τυπάκια του sdryche είναι αιώνες καλύτερα!

Και δεν είναι κολακεία για το φίλο και συνταξιδιώτη μας.

Την αυθόρμητη αλήθεια μου λέω!

b|a|s|n\i/a είπε...

σαν να πέρασε γρήγορα η ώρα διαβάζοντας όλες τις ιστορίες. και έμεινα με ένα χαμόγελο. δεν είναι λίγο τυχεροί. είναι πολύ. είναι μια αγκαλιά πάραυτα...

HaLiaS είπε...

πόσο ανάγκη έχουμε από αυτήν την αγκαλιά τελικά...
και πόσο όμορφο είναι όλο αυτό που περιγράφεις εδώ φίλε sdryche.
γκαρντάσι brainwaves ξέρω πως δεν κολακεύεις, δεν το έχει ανάγκη ο sdryche και εσύ είσαι τόσο αληθινός για να πεις κατί απλώς για να το πεις.

το ξενύχτι θα συνεχίζεται όσο κυκλοφορούν στην blogσφαιρα κάτι τυπάκια που ξενυχτούν κι αυτά και με τα όσα γράφουν με κρατούν και μένα ξύπνιο.
άλλωστε το συζητήσαμε πρόσφατα με τον brainwaves για το club σας το οποίο επισκέφτηκα πρόσφατα κι όπως φένεται μάλλον με κέρδισε.

Η πρόσκληση είναι όντως επίσημη, αν χρειάζεστε και επιστολή τις διευθύνσεις σας να τις ταχυδρομήσω! ;)
οτι κι αν κάνετε η παρέα παραμένει μια αγκαλιά...
και σιγα σιγά θα βγει η άκρη...που θα πάει.

Καλό μας βράδυ.
Και καλή Τετάρτη.
μισοβδομαδιάσαμε πάλι!

halias.

SDRyche είπε...

@brainwaves
Γιατρέ μου κόψε κανάν αιώνα γιατί θα το πάρω πάνω μου και θα γεράσω πρόωρα! :p
Να 'σαι καλά και καλό βράδυ.

@b|a|s|n\i/a
Χαίρομαι που έμεινε ένα χαμόγελο. Αυτός είναι ο στόχος. Εύκολα, δύσκολα, χαβαλετζίδικα, σοβαρά, όπως και να 'ναι στο τέλος να μένει ένα χαμόγελο.
Λες να 'ναι τόσο τυχεροί και να μην το ξέρουν; Μια αγκαλιά πάντως είναι. ;)
Σ' ευχαριστώ πολύ για την παρέα και καλώς ήλθες.

@halias
Φίλε συνξενύχτη halias ό,τι και να σου πω είναι λίγο. Μοιράζεις θετική ενέργεια απλόχερα! ;)
Αν τύχει και ανέβω προς συμπρωτεύουσα θα βρεθούμε για overdose!
Αυτό λέω κι εγώ για την άκρη. Που θα πάει η άτιμη; Θα βγει.
Μισοβραδιάσαμε και που 'σαι ακόμη!
Σ' ευχαριστώ και καλή συνέχεια.

Sanity Loss Era είπε...

Κωλοκαταστασεις. αι σιχτιρ μου τη σπανε.

SDRyche είπε...

@sanity loss era
Εμένα να δεις!

Hfaistiwnas είπε...

Καλησπέρα!!!!!!!!
Διάβασα την ιστορία, αλλά περιμένω διευκρινήσεις! Τι ακριβώς συμβαίνει; Υπάρχουν και προηγούμενα ποστ για τους φίλους απ'ότι κατάλαβα; Ενημερώστε με καλέ!!!!!
Πάραυτα, είναι και μόνη της πολύ καλή, αξία της φιλίας...

HaLiaS είπε...

ανατροφοδοτείται η θετική ενέργεια από όλους μας, ή όσους τουλάχιστον έχουμε την καρδιά και το πνεύμα ανοιχτά ώστε να την αποδεχτούμε, να μας ζωγράφισει το περιβοήτο χαμόγελο στο χείλη, να δούμε τη ζωή πιο αισιόδοξα.
κι όλα αυτά δίνοντας αξία στον φίλο, στον αδελφό, στον ΣυνΑνθρωπο, συνξενύχτη sdryche.

Καλό μας βράδυ.
:-)

SDRyche είπε...

@hfaistiwnas
Καλησπέρα και καλώς ήλθες. Στη διάθεσή σου! ;) Που λες, αυτή είναι η έκτη βασική ιστορία (υπάρχει και μία σφήνα). Μπορείς να τις βρεις ή από την "Αρχειοθήκη Ιστολογίου" ή από τις ετικέτες "Ιστορίες ΓΠΣ".
Αν βέβαια δε βαριέσαι!

@halias
:)
:)
:)

brainwaves είπε...

@sdryche
Αν πας προς τα πάνω να δώσεις σύρμα να ακολουθήσω!! Να γίνουμε μια αγκαλιά ωραία μαλάκες, αλλά ωραία τυπάκια όλοι μαζί!!

@halias
Πρόσκληση ακούω... Όχι, όχι, μην επιμένεις... Μα σου λέω δε γίνεται... Ουφ, καλά. Αφού θες τόσο πολύ πια, να μου ταχυδρομήσεις την επιστολή και... θα δούμε τι θα κάνουμε!!
(Διεύθυνσις σε παλιότερα post μου.)
Εννοείται ότι είμαι μέσα τρελέ Σαλονικιέ!

Υγ.: Ναι, ακόμη ξύπνιος είμαι και δε θέλω σχόλια!!! Και δε φταίει ο Αυτιάς όπως διέγνωσε ο spy! Τι να φταίει...;

Leviathan είπε...

to na mi xerei kapoios ti 8elei to vrisko poli poli vlakeia...
kalo mesiemri!!!filia!

Hfaistiwnas είπε...

:) Θα το κάνω, όχι άμεσα βέβαια! Καλό απόγευμα!

SDRyche είπε...

@brainwaves
Αν γίνει καμιά εξόρμηση θα πέσει σύρμα!
7:00 το πρωί; Ααα εσύ είσαι καλός!

@leviathan
Είναι μερικές φορές που κάποιος ξέρει τι θέλει αλλά είναι δύσκολο να το παραδεχτεί. Άλλες πάλι δεν ξέρει πραγματικά τι του γίνεται.
Συμβαίνουν αυτά. Όλα στη ζωή είναι.
Φιλιά και καλό απόγευμα!
ΥΓ: Ακούω (μετά από καιρό) το OST από Old Boy. ;)

@hfaistiwnas
Με την ησυχία σου! ;)
Καλό απόγευμα και σε σένα!

HaLiaS είπε...

αυτό που μ αρέσει σ αυτή τη χώρα είναι που δεν θα χάσουμε ποτέ τη διάθεση να γινόμαστε μια αγκαλιά.
ειλικρινά θα χαρώ η εξόρμηση να πραγματοποιήθει, η πόλη μας είναι πάντα φιλόξενη για όσους είναι γνήσιοι, ωραία τυπάκια, Άνθρωποι με Α κεφαλαίο.
και νομίζω και κάθε ελληνική πόλη.

brain επιμένω. θα κοιτάξω για την διεύθυνση, ελπίζω να τη βρω σύντομα.

sdryche ειδοποίησε τον Brain κι εσύ...γιατί με τα ωράρια του δεν βλέπω να βγάζω άκρη...είπαμε ξενυχτώ κι εγώ στο club σας αλλά τα όρια του δεν τα πιάνω.

brain τον λόγο τον ξέρεις εσύ.
αν αξίζει τον κόπο και προλαβαίνεις να ξεκουράζεσαι τότε keep κσενυχτ-ing!
εγώ πάντως στις εποχές που διάβαζα το έκανα μόνο τις πολυ βραδινές ώρες.
δεν ξέρω αν είναι διαδεδομένη τεχνική.

Καλήν συνέχεια!

BUTTERFLY είπε...

Περασα για μια καλησπερα. Βλεπω η παρεα μεγαλωνει! Τα τυπακια σου ειναι σουπερ, τα διαβασα ολα τα ποστ σου! Πολυ καλη δουλεια! Σε φιλω!

SDRyche είπε...

@halias
Είναι αυτός ο Ξένιος Δίας που μας επηρεάζει απο αρχαιοτάτους χρόνους! ;)

@butterfly
Αγαπημένη πεταλουδίτσα πολύ χάρηκα από την επίσκεψη. Δεν έχει περάσει καιρός αλλά η απουσία σου είναι αισθητή.
Σ' ευχαριστώ για την ανάγνωση και τα καλά σου λογια.
Εύχομαι να είσαι και να περνάς (πετάς) όμορφα.
Φιλιά.